PRODUKTET TONA

SHUFRA BETONI TË VIJËZUARA

Kemi dimensione prej: 8mm, 10mm , 12mm, 14mm, 16mm, 18mm, 20mm, 22mm, 28mmdhe 32mmme gjatësi pre 12mm.

HEKUR I BUTË PËR BETON

Me dimensioni prej 5,5mm, 6mm ,7mm, 8mm, 9mm,10mm,11mm, 12mm, 14mm dhe 16mm.

RRJETA TË ARMATURËS

I cili korrespondon me standardet e cilësisë për të cilat ne jemi të certifikuar, Me kërkesë të klientit, ne e bëjmë porosinë të dimensioneve dhe trashësinë e rrjeteve.

MBAJTËS STATIK

Me lartësi prej 90 dhe 120mm dhe gjatësi prej 4,4m deri në 12m.

HEKUR I BUTË PËR BETON NË RROTË Ѕ/1008 & Ѕ/1010

Me dimensioni prej 5,5mm, 6mm ,7mm, 8mm, 9mm,10mm,11mm, 12mm, 14mm dhe 16mm.