E ARDHMJA E NDERTIMIT

Na ndjekë:

Numri i telefonit:

+389 02 3225 405

Koha e punës:

E hënë - e Premte: 08:30- 16:15
E shtunë: 10:00 - 14:30

E-Mail:

info@royalsteel.com.mk

Mirësevini në

ROYAL STEEL – SHKUP

Shoqëria për Ndërtim dhe Tregti Royal Steel DOOEL eksport-import Shkup është në pronësi private e themeluar në vitin 2006 ka një dekadë pas vete me punë të suksesshme në tregun e Maqedonisë.
Shoqëria kryen importin e hekurit të betonit të llojit për armim betoni, rrjetit te armimit. mbajtës statikë, shufra në rrota dhe shufra të vijëzuara nga SIDENOR Greqi dhe ARCELOR MITTAL Bosnja dhe Hercegovina të cilët posedojnë certifikata të cilësisë.
Ka disa dekada që Royal Steel në vendin tonë është lider në tregun e ndërtimit dhe furnizimit dhe dërgimin e porosive të hekurit të armimit, dëshmi për këtë janë bashkëpunimet shumta të suksesshme me kompanitë e njohura të ndërtimit në Maqedoni.
Bashkëpunimi i gjatë me kompanitë e ndërtimit flet për profesionalizmin dhe suksesin tonë në këtë biznes që na motivon për zgjerimin e biznesit tonë.

Pse të na zgjidhni neve

Ne i jemi përkushtuar sigurisë dhe cilësisë.

Ne komunikojmë qartë, thjeshtë dhe me nderë.

Ekipi ynë është profesional dhe efikas për bashkëpunim.

I kemi të gjitha aftësitë dhe veglat e nevojshme për kryerjen e punës tonë.

Dërgesa në kohë, shpejtë dhe sigurt deri te objekti ose depoja juaj.

Vendosëm qëllime të rënda dhe besojmë që mundemi të bëjmë dallim.

Ne i realizojmë të gjitha procedurat dhe rregullativat e kompanisë.

Jemi të hapur për ide të reja dhe i shpërblejmë.

Arritjet

+1500
Klientët
1480
Proekte
9
Të punësuar

14

ME VITE PËRVOJË NË
INDUSTRINË E NDËRTIMIT

PARTNERËT TANË