RETH NESH

Shoqëria për Ndërtim dhe Tregti Royal Steel DOOEL eksport-import Shkup është në pronësi private e themeluar në vitin 2006 ka një dekadë pas vete me punë të suksesshme në tregun e Maqedonisë.

Shoqëria kryen importin e hekurit të betonit të llojit për armim betoni, rrjetit te armimit. mbajtës statikë, shufra në rrota dhe shufra të vijëzuara nga SIDENOR Greqi dhe ARCELOR MITTAL Bosnja dhe Hercegovina të cilët posedojnë certifikata të cilësisë.

Ka disa dekada që Royal Steel në vendin tonë është lider në tregun e ndërtimit dhe furnizimit dhe dërgimin e porosive të hekurit të armimit, dëshmi për këtë janë bashkëpunimet shumta të suksesshme me kompanitë e njohura të ndërtimit në Maqedoni siç janë: Aeroporti i Aleksandrit të Madh,Sheshi "SkenderBeu" "Universiteti i Ballkanit Shkup" "City Mall-Shkup"

Bashkëpunimi i gjatë me kompanitë e ndërtimit flet për profesionalizmin dhe suksesin tonë në këtë biznes që na motivon për zgjerimin e biznesit tonë.

SHËRBIMET:

Dërgimi i produkteve tona kryhet nëpërmjet transportit tonë deri në objektin dhe në depot e juaja.
Transporti kryhet në tërë territorin e Maqedonisë. Dërgimi i porosive tuaja është gjithmonë në kohë. Juve ju ngelet të porosisni ndërsa ne do të organizojmë çdo gjë tjetër.