ИДНИНАТА НА ГРАДЕЖНИШТВОТО

Следете нe:

Телефонски број:

+389 02 3225 405

Работено време:

Пон - Пет: 08:30- 16:15 Саб: 10:00 - 14:30

Е-пошта:

info@royalsteel.com.mk

Добредојдовте во

ROYAL STEEL - SKOPJE

Фирмата за градежништво и трговија Ројал Стеел ДООЕЛ експорт-импорт Скопје е во приватна сопственост основана во 2006 година со една деценија зад себе успешно работење на македонскиот пазар.
Фирмата врши увоз на бетонско железо од типот на арматурно-бетонско железо,арматурни мрежи,статик носачи,котори и ребрасти шипки од SIDENOR Грција и ARCELOR MITTAL БиХ ,кои поседуваат сертификати за квалитет.
Ројал Стеел веќе деценија е лидер на пазарот за градежништво во снабдување и испорака на арматурно железо во нашата држава, многубројните успешни соработки со познати градежни компании во Македонија кои се доказ за тоа.
Долгогодишната соработка со градежните компании зборува за нашата професионалност и успешност во оваа дејност,со мотив за проширување на нашиот бизнис.

Зошто да не изберете нас

Ние сме посветени на безбедноста и квалитетот.

Ние комуницираме јасно, едноставно и со чесност.

Нашиот тим е професионален и ефикасен за соработка.

Ги имаме сите потребни вештини и алатки за извршување на нашата работа.

Достава навреме, брзо и безбедно до вашиот објект или склад.

Поставивме тешки цели и веруваме дека можеме да направиме разлика.

Ние ги спроведуваме сите процедури и регулативи на компанијата.

Отворени сме за нови идеи и ги наградуваме.

Достигнувања

+1500
Клиенти
1480
Проекти
5
Вработени

14

ГОДИНИ ИСКУСТВО ВО
ИНДУСТРИЈА ЗА ИЗГРАДБА

Нашите партнери