РЕФЕРЕНЦИИ

Ројал Стеел зад своето успешно работење може да се пофали со многубројни проекти низ целата земја. Стоиме и зад пoголеми проекти за кои е испорачано бетонско железо.

Аеродром Александар Велики

Плоштад Скендер Бег

Балкански универзитет Скопје

Скопје Сити Мол